Fiskbil-smiskbil!

Förut ikväll stannade det en liten lastbil utanför huset, en märklig man hoppade ur och plingade OCH knackade på dörren. Han var från "Fiskbilen" sa han. Vi är ungefär som "Glassbilen" fast utan tuta sa han. Vi har fisk och skaldjur sa han. Jag sa vänligt men bestämt att jag inte äter fisk eller något annat som har haft en mamma och pappa (förutom när jag sporadiskt äter kyckling då, men det behövde ju inte han veta). Sen tänkte jag även för mig själv att jag inte tänkte köpa nåt så länge de inte hade nån tuta, som Glassbilen. Alltihop var så himla mätkligt. Deras logga såg ut som Red Bull fast med en fisk istället för en tjur. Han var konstig. Hela idén var konstig. Att inte ha nån tuta var konstigt.

Sen kom min faster förbi, jag lagade hennes halsband, tjänade lite cash, vi cyklade en fin runda och sen hem till deras stuga, jag fick en lektion i MacBook Pro av hennes man, jag cyklade hem och satte mig lite vid datorn, jag skrev god natt.


God natt!

Är det bara jag?

Varje gång (OK, nu låter det som att jag gör det jätteofta, vilket inte är sant, men ändock- varje gång) som jag trycker på en persons namn i "Friends Online"- listan på vänster sida på Fejjan, för att komma till den personens sida, så blir jag lika förvånad över att ett chatfösnter ploppar upp. Då inbillar jag mig att den personen precis har skrivit nåt till mig och att det är konstigt eftersom jag precis skulle in på personens sida och göra något. Egentligen är det inte alls konstigt eftersom det ska ploppa upp ett sådant fönster när man trycker där, men eftersom jag inte är ute efter att chatta just då så blir jag alltid förbryllad. Skumt hur man kan lura sig själv!


Vem är med mig?


Jag bidrar!

Som jag tidigare nämnt (till exempel här) så vill jag jätte-jättegärna ha en iPhone 3Gs, men har inte riktigt råd att pröjsa nästan 6000 pickadoller för den eftersom jag är en utfattig student. NU finns dock chansen att vinna en! Yey!

den här sidan (http://feber.se/teliamax25) kan man nämligen vara med och tävla om tre iPhone 3Gs.  Så varför inte? Nu måste jag ju ta chansen var min första tanke, så det gjorde jag genom att skriva svaret på frågan, vilket är: Det ingår 5000 sms/ månad (inom Sverige) med Telia Max 25. Jag skrev dessutom en motivering till varför just jag skulle vinna och den lyder såhär: 

Med Telia blir det lätt att ringa,
När jag till närmsta antenn inte längre måste springa.
Mitt hjärta håller Apples produkter kär,
Och det är ju just detta en iPhone är!
Kalender, kontakter, mail och musik,
Kommer göra min dyrbara tid så rik.
Studenters plånböcker är som vi vet inte stinna,
Vilket också är en anledning till varför jag vill vinna!

Detta var bidraget från en västgötsk tjej,
Hoppas ni väljer mig!

Vad tror ni? Har jag någon chans? Eller det är väl klart att jag har, jag är ju med och tävlar liksom, men aah ni fattar!? Jag vill så gärna ha den! Snälla kan ni inte bara lägga ner tävlingen nu och GE MIG DEN!!!??? Jag hade fan vart glad resten av livet och berättat historien om och om igen för mina framtida barnbarn om hur det gick det till när mormor/farmor vann en fräsig telefon. De skulle titta med stora beundrade ögon på mig och be mig berätta historien om när mormor/farmor var hysterisk i en tävling igen och igen! Snäääälla? Jag har ju fan aldrig vunnit nåt! De säger att man antingen har tur i spel eller kärlek. Jag verkar ha dragit nitlotter i båda lotterierna. Vem fan har mixtrat med lotterna liksom?

Kom igen nudå!

Dagens fundering

Vad är egentligen skillnaden mellan lim och klister? Finns det ens nån skillnad? Och när använder man de olika bemärkelserna i så fall? Kan man limma med klister eller klistra med lim? Nån som kan reda ut detta för mig? Känns som de på jobbet har det tufft som det är utan mina fantastiskt viktiga frågor.

Linn eller Krister?

Inte släppt mig, eeh DET än...

Gällande båda apparaterna kan det befinna sig ett rövhål på ena sidan.

Märkligt!

Av någon outgrundlig anledning har jag svårt att skilja på orden "telefon" och "toalett". Jag säger nästan alltid fel på de två och jag kan inte fatta varför? De låter ju inte särskilt lika och de används ju inte särskilt lika heller.

Om man bortser från att man snackar mycket skit i telefon och att man kan spy galla i toaletten.

RSS 2.0