Bakishumor 

Det kommer mera....

 


KNUT

Och när ska KNUT spela nästa gång?

"Du kommer till mig naken...likt en fisk"

 


I väntans tider...

Asså, när kommer egentliegn filmerna om Kommissarie Späck? Jag tycker jag har väntat länge nog nu...

 

 

 

Kom igen nudå!


Glömde...

Fan. Jag glömde ju min nypåfunna slutkläm jag tyckte va så fiffig! Anywhat... här kommer den;

"Av med hatt, god natt!"

Partykoma

Förr var det första som kom upp när man googlade "partykoma" en bild på en rå köttbit.


Den här köttbiten faktiskt. Det är ganska konstigt.

Jag har kommit på en sak. Jag läser mycket snabbare när jag är besruskad. Vad beror det på? Å andra sidan skriver jag mycket långsammare. Eller inte långsammare egentligen, men jag stavar så mycket fel att det tar mycket längre tid eftersom jag måste rätta till det. Annars går det knappt att förstå vad jag menar. Det kanske det i och för sig inte gör annars heller? Men då stavar jag åtminstone rätt.

"Tonight's gonna be a good night"

(- HAHA! Har ju redan vart "tonight", och det var en bra kväll/natt!)

Nattfilosofi

Jag sladdar in i hallen,ända fram till bordet i rummet bara för att till min förskräckelse upptäcka att vattenflaskan är nästintill tom. Fan. Jag måste fylla på.

Särspelsmatch?

Sverige ska tydligen spela särspelsmatch i curling.


Det måste bero på det norska curlingslagets byxor?!
Eller?
Särspelsmatch...Haha!


Björnen sover!Här är det lilla underverket!

ps. Hon snarkar! Som en människa!!! ds

"Liten Tuva välter ofta stort lass"

Det kan nog stämma det där utrycket.

Idag är jag nämligen hundvakt åt en väldigt söt och busig labradorvalp vid namnet Tuva. När jag och min vän var ute på morgonpromenaden sprang Tuva bakom hennes ben och höll på att fälla henne vid knävecken är kopplet sträcktes. Haha, så busig men så oförståendes och oskyldig. Det är det som är tjusningen med hundar- allt är ett äventyr! "-Oh wow, kolla en arbetsplats och massor av kablar och grejer. Vad häftigt! Får jag vara med? Får jag en kabel? Oj kolla en fågel! Jag vill ha den! Va, en pinne? Den ska jag ha med hem!"...osv....

Härligt det där, man kanske skulle prova att se världen lite mer ur ett hundperspektiv? Kan funka!


"Who let the dogs out?"

Läran om att lära

Idag har jag lärt mig två saker, eller tre kanske.

  1. Det jag lär mig nu under utbildningen kommer vara värdelöst och inaktuellt när jag väl kommer ut i arbetslivet.
  2. Att studera på universitet innebär inte att man ska lära sig formler och teorier utantill, utan om att lära sig att lära.
  3. En kvinna har hela sitt livsförråd av ägg med sig i äggstockarna hela tiden. (Eeeuuuw!) Man producerar alltså inte nya ägg allteftersom! Varje månad mognar ett ägg som kan befruktas eller som kommer ut tillsammans med mensen.
De två första punkterna är den brutala ärligheten vår härlige föreläsare så gärna delar med sig av. Han är allt bra den där Bo. Dessutom berättade han att han hade lagt torsdagens lab sent på eftermiddagen eftersom han skulle vara i Halmstad till sent på kvällen på onsdag. Alltså ett helt och hållet egoistiskt skäl. Verkligen så brutalt ärlig! Den tredje punkten lärde oss Keso om nu ikväll. Vi andra trodde henne inte och vi var därför tvungna att ta hjälp av viss sms-tjänst där man kan fråga "anything".

Dagens mix

Möhippa möter Svensexa blir....

...Mösexa


och....


...Svenhippa!


Ge mig!
Ååååh, jag vill haaaaa! Ge mig!

Dagens skrattSJ AB blir visst BAJS baklänges!

Om jag inte är helt ute och seglar så lär det ju va många som tycker att de är just det i dagsläget...


BAJS!


Det räcker nu

Saker och ting är inte alltid som de verkar... Allt som glimmar är inte guld.. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan och alla andra klyschor... Jag måste fan skärpa mig nu, sluta vara så naiv och blåögd (jag har ju bruna ögon?). Det får vara nog nu! No more!

Och vad f*n hände med den här helgen? Allt som jag skulle göra (läsa)... Tiden sprang ifrån mig redan i fredags och sen dess har jag inte hunnit ikapp. Vafan, det är ju NU jag lever, inte sen. Eller? Kanske om jag har tur. Men vad vet vi om sånt? Det är så sant som det är sagt att: "Life is what happens to you while we're busy making other plans." Mitt liv i ett nötskal. Han var en smart man, John Lennon. Kanske smartare än vad han själv visste. Och ofta är det nog så. Att man faktiskt är bättre än man kanske vill inse eller erkänna. Klurigt det dära...

Nej, det får bli nya tag nu. Jag måste rannsaka. Jag måste detoxa mig själv. Ut med det gamla och in med det nya!

Who's with me?

Lägg ner...

Jag måste sluta inbilla mig...

ps. Jag är sjukt godissugen! ds.


Kom precis på en sak...

...jag har ljugit. Förlåt! Jag skrev en gång för länge sen att Londonresan skulle få ett helt eget inlägg. Det fick det aldrig. Men vem vet? Det kanske dyker upp nån gång i framtiden?!

"Den som lever får se"

Nostalgi

Ibland saknar man de konstigaste saker... Just idag kom jag på mig själv med att sakna att vara bakfull tillsammans med någon man tycker om. Det var längesen. Inte så längesen jag var bakis, men nuförtiden är jag det mest ensam.. Trist. Det kan vara så obeskrivligt gott att vara riktigt ordentligt lagom bakis ibland. Gosa ner sig i soffan, slänga på en skön rulle och bara frossa i onyttigheter tillsammans med någon underbar människa.

För några år sedan brukade bakfyllorna alltid ta plats hemma i syrrans soffa i Södra. Smala Sussie. Pizza. Cola. Filt. Lucköppning. Kunde inte önska mig något mer just då- så underbart!


Eller hemma hos min dåvarande svägerska. Vi två. De två. Hund. Pizza. Film. Mys. Helt fantastiskt!


Eller i kollektivet. 13 kalasbra människor. Panta festens kvarlevor på Joker. Köpa godis och pizza till alla. Film.
Gemenskap. Sååå bra!


Eller hos f.d. grannen. Eftermiddag/kväll.  Kolla film. Pannkakor. Popcorn. Somna i sängen. I like it!


Vem vill vara bakis med mig nästa gång?Fångad av en stormvind

Lustigt vad minnen och tankar kan spela en spratt emellanåt. Ett litet, egentligen ganska harmlöst och oskyldigt, SMS kan få min hjärna att snurra igång som en tornado och helt plötsligt är jag tillbaka för ca 4 år sedan och tänker på hur jag skulle gjort saker och ting annorlunda. Men vad? Vad var det jag skulle gjort annorlunda? Jo det vet jag egentligen, om jag tänker efter. Men hade jag kunnat? Det vet jag inte. Jo, det hade jag kanske, om jag hade jobbat med mig själv lite. Men om jag nu hade gjort det, då hade jag ju aldrig fått uppleva allt det här andra som jag nu faktiskt har gjort sen dess. När jag hamnar i den tankebanan (tanke-banan, hihi) ångrar jag mig inte för fem öre. Men när jag inte gör det, då blir det jobbigt. Det är då jag ångrar mig, eller nej- jag ångrar ingenting, däremot önskar jag att saker och ting hade sett annorlunda ut. Det är svårt sånt där... Dessutom tycker jag det är helt vansinnigt att man ska ångra saker. Det är bara dumt. Gjort är gjort-deal with it! Å andra sidan kan jag sakna saker jag inte gjort, men det är en helt annan sak. Ok- vissa chanser får man aldrig igen, men andra gånger går det faktiskt att göra någonting åt "problemet". Så varför tveka? Just do it!

Gosse vad djupt och filosofiskt och sorgset detta lät..men ibland är det så svårt att få ner sina knasiga tankar i skrift. Vem skulle förstå utom jag? Det är inte så farligt som det låter..det var mest något som fick igång mina tankar och sen snurrade det iväg. Rörigt? -Ja!

"You spin my head right round, right round, when you go down.."

Enough is never enough...?

Man bara vill ha och vill ha hela tiden.. Varför kan man aldrig bli nöjd. Nu snackar jag inte att nöja sig, det är en helt annan femma. Det ska man inte behöva göra. Och när jag säger "man", menar jag egentligen "jag".

Aaaanywhat, enough is never enough- GIVE ME!

"I'm as high as the sun. Shut your mouth boy, when will you learn?"

RSS 2.0