Detaljer, detaljer....!

Är det verkligen som man säger, att det är tanken som räknas?
Och om det nu är det- Does that rule always apply?
I så fall....Najs!

"Love is just a game, and it's always been that way"


Funderingar...

Ibland undrar jag nästan själv om jag går på nåt... Fast jag vet ju att jag inte gör det, men mina tankar och funderingar går väldigt ofta helt ut i det blå. Speciellt när jag egentligen borde göra nåt viktigt, som att läsa kurslitteratur... Som nu till exempel, undrade jag för mig själv: "Varför har man aldrig håret framför öronen, istället för bakom?" Tänk vad mycket roligare alla med håret bakom öronen skulle se ut om de istället hade håret framför öronen! Så här:Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så är det de små sakerna i livet som räknas och det här skulle lätt pigga upp min vardag! Så vi kan väl säga som så här...dagens pekpinne på hur man inte bör se ut; Skippa att dra håret bakom öronen.

En annan tanke som slog mig idag är att man kan kalla de som heter Kajsa för Kebnekajsa. Eller Keso, det kallar vi våran Cajsa, men det är en helt annan historia!

"I was paid to fly with you Batman"

p.s Igår berättade en av mina fina vänner det roligaste jag har hört p åen väldigt lång tid, jag skrattade så jag grät och nästan trillade av stolen. Helt i min ensamhet, men jösses vad kul jag hade! Tack Lisa! d.s

p.s2 Visste ni att banan är både världens största ört och ett bär på en och samma gång?! d.s2

Aldrig nöjd

Hur kommer det sig att man aldrig är riktigt nöjd? Det är i alla fall inte jag, trots att jag borde vara innerligt tacksam för allt jag har. Visst är jag tacksam, men ändå tänker jag: "Tänk om det hade varit si eller så, då hade allt varit så mycket bättre." Men idag kom jag på mig själv och tänkte att, det är ju faktiskt de små sakerna som räknas. Så nu har jag funderat över vilka små saker som uppfyllt min vardag den senaste tiden. Här kommer några utav dem:

Min fingerboard, den är liten, söt och underhållande


Gratis cola och pommes på vägen hem efter en utekväll


Kan säkert komma på många fler saker egentligen om jag anstränger mig, men det var de som kom spontant.

Trots dessa små underverk kan jag inte låta bli att sakna Sandefjord, och mina f.d. roomies där,otroligt mycket. Jag gillade mig själv mycket bättre där... Men! Nu ska jag ge mig ut och leta efter de små sakerna som gör att jag stannar i Helsingborg.

"Om du inte tror att de små sakerna har betydelse, lås in i ett mörkt litet rum med en mygga."
/ Afrikanskt ordspråk

Tryck för mig!Ännu en fin grej- gratis kläder!

Hjälp mig att samla poäng och börja samla själv! Poängen kan bytas ut mot presentkort på H&M, JC, Nelly m.fl.

Vem tycker inte att gratis är gott? Speciellt i finanskristider?

Glöm inte att klicka på min Gratis Skor länk också!

Oh baby, do you know what that's worth?

Jag tror inte på hemsläp...

Eftersom det här är en blogg om vad man inte bör ta på sig så tänkte jag nu komma med ett litet tips om vad ni killar inte bör ha i er garderob! Åtminstone inte om ni vill gå hem hos tjejerna ;)Nåt att tänka på inför helgens raggningsförsök! Jag tror faktiskt inte på nåt hemsläp om ni tar på er det killar, sorry!

"I keep a journal of memories, I feel lonely, I can't breath, Falling to pieces, I'm falling"

Alla bloggar?

Bloggeri, bloggera, bloggar-ALLA!

Hi jump in the lingonberryforest!
(För er som inte kan engelska så betyder det: Hej hopp i lingonskogen!)

Bloggtönt?

Igår kväll fick jag ett oväntat samtal från en gammal goding, min kära vän som jag inte sett på "jag vet inte hur länge"!? Härligt att höra hans röst i alla fall och det samtalet piggade verkligen upp mig. Tack vännen! Hur som helst kom vi in på bloggar och att jag precis hamnat i det här träsket jag med. Vi funderade lite på olika bloggnamn och vad man kan blogga om också, och efter många om och men och mycket skratt kom vi fram till att jag borde döpa om min blogg.

Såå..här har ni nu min nya blogg:

BrunettAnna

Vad jag bloggar om? Ja vad tror ni? Vad som inte är mode förstås!

Dagens fingervisning:Snälla, ta aldrig på er nåt som ens är i närheten utav det här!

"You spin my head right round"

Trotsig 24-åring

Jag bara vill inte!

Skriva PBL-fall, som ska in på onsdag morgon- Jag vill inte!

Plugga över huvud taget!?- Jag vill inte, eller?! Jag vet inte snarare!

Åka tillbaks till Helsingborg- Jag vill inte..Eller jo lite, men jag hade hellre åkt någon annanstans! 
Typ dit...

Varför kan man inte bara samla ihop alla människor man tycker så himla mycket om och trivs med, och åka nånstans där man bara kan vara glad och leva livet?! Jag menar, livet väntar ju inte på oss direkt... Inte så vitt jag vet i all fall.

(Jag trivs inte)

Grrr, dags att ta sig i kragen va!?

Vi är ett fikande släkte!

I min familj, och i de flesta andra familjer runt om i Mölltorp skulle jag tippa på, fikar man konstant! Man kanske fikar en så där 3-4 gånger om dagen, ibland kan det bli fler och ibland (ganska sällan) färre, men huvudsaken är att man åtminstone fikar när klockan är 11. Då är det nämligen 11-kaffe, som kan klassas som det viktigaste fikat under dagen. Skulle man mot förmodan missa 11-kaffet kommer det få agera syndabock för allt som eventuellt går fel under resten av dagen. Alltså- Missa inte 11-kaffet! Kanske skulle ta med den här traditionen till mina studentpolare i Helsingborg?!

What else? Jo, idag var jag och hälsade på mina f.d. kollegor på gamla jobbet. Alltid lika trevligt att se hur de sköter sig! De hade det bra, men den där jäkla finanskrisen gör sig påmind i alla branscher vekligen-tråkigt. Men det vänder väl så småningom, frågan är ju bara: När?! Haha, efter jag hade varit där åkte jag och hälsade på min syster, då var hennes sambo hemma på lunch och han hade sett mig på jobbet, men inte känt igen mig. Man skulle ju kunna förklara det med att jag hade glasögon på mig, vilket är lite nytt och att vi inte hade setts på ett tag, men det roliga är ju att vi sågs igår hela kvällen och då hade jag också glasögon på mig! Så han hade i alla fall frågat runt bland de andra på sin avdelning om vem som var ute i packen, men ingen annan hade känt igen mig heller. Haha, flummigt värre! Så länge har jag väl inte varit borta? Och så mycket har jag väl inte ändrat mig? Eller?!

Nu sitter jag i mitt gamla tonårsrum och väntar på att fler påskkärringar ska komma med handmålade påskkort och be om godis. Så söta! Tänk när man själv var i den åldern och tävlade om vem som kunde få ihop mest, det var tider det!

Glad Påsk!

Grattis alla shoe-aholics!

Hittade en fin grej där man kan samla på sig poäng, som sen kan bytas mot presentkort på t.ex Din Sko, Nilsson, Bianco eller Jerns. Klicka och njut!


Mitt första inlägg...

...försvann när jag skulle förhandsgranska det! Grr, dumma 3-dongel som bara buggar hela tiden. Så mycket för ett fiffigt och glatt första inlägg, nänänä, får allt nöja oss med ett smått irriterat istället.

Satt ett bra tag och försökte komponera ett fräsigt debutinlägg, men efter ett tag insåg jag att det tagit alldeles för lång tid för att längre kunna kallas spontant så det blev ganska kort ändå.

Aaanyway, kände till en början att jag hade lite prestationsångest inför mitt första inlägg, men sen kom jag på- Varför då? Kändes ju ganska onödigt, så jag la ner den där prestationsångestgrejen och skriver nu bara det som mina fingrar komponerar med hjälp av laptopens tangenter. Lustigt att det blir ord och mening utav det hela, det skulle ju egentligen lika gärna kunna se ut såhär: hfueiwgfsöf jdhg dfhsgfk. Eller hur?!

Många tankar i mitt huvud och så få som kommer ut, får spara dem till en annan gång, för nu ska jag fortsätta överväga om jag ska packa om all min packning till en större ryggsäck eller inte!? Imorgon bär det av mot Västgötaslätta och påskfirande med familjen!

That's all folks!

Dagens lärdom: Kopiera det du skrivit innan du förhandsgranskar, så är det bara att klistra in om din 3-dongel får för sig att bråka-IGEN!

RSS 2.0