Trumvirvel!

Här kommer då äntligen de rätta svaren till den fantastiska tipspromenaden. Ursäkta dröjsmålet, har haft tankarna på helt andra håll..

Fråga 1: Abbe, John, Chris (2)
Fråga 2: Bätski (1)
Fråga 3: John (1)
Fråga 4: Göra "masken" (2)
Fråga 5: Marie (X)
Fråga 6: Anna (X)
Fråga 7: Malin & Chris (1)
Fråga 8: 13 st (X)
Fråga 9: På höger sida (2)
Fråga 10: Hoppa (X)
Fråga 11: 30 minuter (2)
Fråga 12: 9 dagar (X)

Sådärja, hoppas ni lyckade pricka in några rätt! Vem vet, kanske kommer det fler tävlingar i framtiden?!

"If you wanna break free you better listen to me. You got to learn how to see in your fantasy"

Banankontakt

Ikväll har jag och min kära vän burit banankartonger genom halva stan, det var kul! Vi hade 4 lådor var, varav vi hade ställt den tredje på högkant så vi kunde se igenom den-skitsmart tycke vi! Det tyckte inte kartongerna, eller inte min i alla fall, den ville bara kana omkring. Så jag tog av den, tog av locket och tog en del i varje hand och de andra tre var fortfarande staplade på varann, så det såg väl ut som jag gick omkring med..ja jag vet inte vad. Men det blev många roade blickar och några skratt i alla fall, så det var ju bra! Alltid bra när man kan roa någon annan!

Återkommer snart med svaren till tipspromenaden till alla er som väntat och längtat och hoppats, ska bara hitta lappen med de rätta svaren först!

"Jag är bakis- fan mina nycklar är borta. Jag är bakis- helvete, byxorna också!"

(Världens härligaste låt att lyssna på när man är bakfull och mår kass, får mig alltid på bra humör igen!)

Var bor jag egentligen?

I morse fick jag ett meddelande från en DJ på Play. Han hade hittat mina nycklar efter stängningen på Play igår, så han ville berätta att de va i tryggt förvar och att jag skulle höra av mig så att jag kunde få tillbaka dem. Han hoppades också så vänligt att jag hade fått tak över huvudet i natt.

Man kan minst sagt säga att jag blev förvirrad, var precis nyvaken när jag läste det och förstod verkligen ingenting. Hur hade mina nycklar hamnat där? Jag var ju hemma hela kvällen igår, förutom när jag öppnade dörren för en utelåst granne vid halv tre-tiden på natten. Men nåt Play hade jag i alla fall inte varit på. Hur i allsin dar hade det här gått till? Tillslut slog det mig...Play ligger ju i Sandefjord! De nycklarna jag hade när jag bode där hade jag ritat och skrivit mitt namn på, så nu hade väl personen som övertagit mina nycklar inte ändrat namnet på dem.

Haha, lustigt sånt där, men jag blev glad- Sandefjord har inte glömt mig! Och jag har inte glömt Sandefjord, det är en sak som är säker!

Tack slarv-Ida för att du tappade "mina" nycklar igår, det gjorde min dag <3

"Don't stop, keep on running"Tipspromenad!

OJ, vad en vecka gick snabbt! Har suttit med näsan i hemtentan och knappt varit utanför dörren på en hel vecka, förutom i torsdags då. Då var det Fadderfest för alla oss som ska vara faddrar nästa termin. Vi var på pubrunda och hade grymt roligt, 100 taggade faddrar, kan inte bli annat än bra! Temat för kvällen var: "Så minns jag min nollning" och så här såg vi ut:Första dagen på vår nollning turade vi med AceLink och kvällens tema var After-Ski, so there you go!

Igår var jag duktig: jag städade, jag hade SPA för mig själv och jag rensade ur massa lådor. Man hittar alltid så mycket kul när man rensar, bl.a. hittade jag flera brev från olika personer, som jag såklart var tvungen att läsa. Man blir så nostalgisk! Hittade även några teckningar som mina brorsbarn hade ritat till mig också, en utav dem var bara massa streck o kludd men förklaringen löd: "Mamma dreglar och torkar sig med papper", hahaha, jag skrattade gott för mig själv! En annan som också var massa kludd hette: "Här åker vi taliban-bana". Vilken underbar fantasi! Söta barn!

Hittade en tipspromenad som jag och en vän gjort också, som vi skulle ha till en fest i Norge, jag tror det var julfesten. Här kommer frågorna, så kan ni ju försöka svara om ni vill:

1. Vilka tre killar väckte flera personer i kollektivet mitt i natten genom att skrika ouga-douga och hoppa på dem, endast iförda kalsonger?
1. John, Johan, Chris  X. Jocke, Abbe, Johan  2. Abbe, John, Chris

2. Vad är Beckys smeknamn?
1. Bätski  X. Bertil  2. Inget, hon kallas bara för Becky

3. Vem bjöd på en enmansshow om Köttmannen en solig fredagseftermiddag i September?
1. John  X. Johan  2: Becky

4. Vad sysselsatte sig Ida och Lisa med första veckan, innan de fick jobb?
1. Hjula  X. Bestiga berg  2. Göra "masken"

5. Vem är kortast på Flors Gate 8?
1. Kristina  X. Marie  2. Sandra

6. Vem däckade inklämd mellan ett kylskåp och ett köksskåp på fiskfesten?
1. Abbe  X. Anna  2. Jocke

7. Vilka hade med sig flest hushållsgrejer till kollektivet?
1. Malin & Chris  X. Anna & Marie  2. Ida & Lisa

8. Hur många bor det totalt i de båda lägenheterna?
1. 11  X. 13  2. 15

9. Hur ramlar en myra när den är berusad?
1. På huvudet  X. På vänster sida  2. På höger sida

10. Vad kan en krokodil inte göra?
1. Blinka  X. Hoppa  2. Räcka ut tungan

11. Hur länge varar en grisorgasm?
1. 30 sek  X. 3 min  2. 30 min

12. Hur länge kan en kackerlacka leva utan sitt huvud?
1. 7 dagar  X. 9 dagar  2. 11 dagar

Ja, det var det- Go Nuts! Jag lägger ut svaren om några dagar!

"A friend of a friend he got beaten"

Konstig dröm

Igår hade jag och min granne ett samtal om drömmar och drömtydning, och natten till idag hade jag en så himla konstig dröm som jag försökt tolka idag.. Det gick väl sådär, kan förstå var de flesta delarna kommer ifrån, men har de någon djupare betydelse? Skulle vara intressant att veta.

Första delen av drömmen handlade om att jag och jag tror det var någon slags familj till mig skulle ut i skogen och åka inlines. Jättekonstigt eftersom det är lite svårt att åka på annat än "släta" ytor, men anyway dit skulle vi! Väl i skogen träffade jag en vän ifrån Norge och vi skulle hem till honom och hänga eller nåt.

Tolkning: Inlines kommer antagligen ifrån att vi pratade om att min granne skulle ut och åka longboard idag. Skogen skulle kunna komma ifrån att vi pratade om min skolavslutning i 9:an. Min norska vän och familjen vet jag inte...

Andra delen av drömmen handlar om att jag och några utav mina klasskamrater är på något slags campus och väntar på våra "nollor", vi ska alltså vara faddrar. Men innan de kommer måste vi deltaga i alla aktiviteter som sedan nollorna ska deltaga i. Vi är inne i flera olika bussar och festar, sedan åker vi upp i en hiss inne på skolan och ska gå en utbildning i brandsäkerhet. Under hela tiden har vi faddrar på oss jättefula stora tunikor med skrikiga mönster och färger, och jag har ett par skor med jättefina neonrosa och neongröna skosnören.

Tolkning: Vi pratade om att jag ska på fadderfest på torsdag, så jag antar att det täcker nollningsgrejen. Brandsäkerhetsutbildningen kommer antagligen från att min grannes brandvarnarbatteri tog slut igår. Tunikorna är antagligen min andra grannes tvätt som fanns kvar i tvättrummet när granne 1 skulle tvätta. Den var väldigt färgglad med mycket mönster. Skosnörena är nog för att jag hade beställt ett par skosnören som jag fick igår. De var visserligen ett par neongröna och ett par pianomönstrade men vem bryr sig?

Någon som är bra på drömtydning som vill komma med ett förslag? Eller är allt bara nonsens och någon slags bearbetning av dagens alla tankar?

"..det blir inga flera tårar, för kärlek är för dårar..."

p.s

I'm wearing your hat and I'm loving it!

Aj...aj!

Varför heter det mens och mensvärk när det bara är tjejer/kvinnor som får det? Jo jag vet att det inte stavas likadant, men allt är inte alltid som det verkar...Dåligt i alla fall utav han där uppe med långt vitt skägg o vita kläder.. (Gandalf?!) Suck...DET GÖR ONT! Lägg dig på min mage eller massera min rygg! Eller bara krama mig! (Nej, inte du Gandalf, eller vem det nu är!?)

Sometimes it hurts more than it shows...Det här hade vart helt underbart just nu! Någon frivillig?

"Do you really want to hurt me? Do you really want to make me cry?"

Krama mig!

Att ligga sked är alltför underskattat. Det finns inte mycket mysigare på en söndag. Jag vill bara gosa hela dagen!

"Så håll om mig, släpp inte taget om mig"

Doublefrikk!

Med risk för att låta som den mest pessimistiska personen i världen- Nu är snart inget roligt längre!

Why? Kolla här;

1: Deklarationen ska in på måndag och jag saknar papper för att kunna deklarera ordentligt. Kommer deklarationen in för sent tillkommer 1000 pistoler i "straffavgift", vilket jag inte är så sugen på att betala.

2. Jag vet inte vart jag ska bosätta mig nästa termin. Jag vill bo på studenthem, men inte där jag bor nu. Typiskt bara att det ska vara så jäkla dyrt med studentlyor och att det finns folk som mer eller mindre nöjda vilket jag än väljer.

3. Har en hemtenta som ska in den 15:e maj och hur mycket litteratur som helst att läsa för att kunna besvara frågorna.

4. Jag är fan sämst! I'm fucking worst!

Nu tycker ni säkert "Boo-frikkin-hoo, hon har ju satt sig själv i skiten" och kanske är det så att jag bryr mig för mycket? Ja, det gör jag...

"Jag sitter i det tappade smöret med mina sålda pengar i bakfickan"


Dags att påminna sig själv om de små sakerna igen tror jag...

RSS 2.0