That time of year...

..jupp, det är höst och jag ramlar tillbaka i samma gamla blåa spår i år igen. Likandant varje år, samma odds som att Hi3G kommer fucka upp med mitt abonnemang- IGEN! Men varför? Jo jag vet varför (inte varför Hi3G fuckar upp med mitt abonnemang hela tiden, men det där andra)..men ändå kan jag inte låta bli att bli tagen på sängen utav det och känna mig helt oförberedd. Ja, jo så är det. Egentligen tycker jag lite om hösten. Att lyssna på regnet som smattrar mot rutan, vinden som rycker och sliter i balkongdörren och det lite ruggiga som plötsligt infinner sig i hela vardagen. Det är ganska mysigt. Sitta nerbäddad i myskläderna, ett par sköna tofflor och tända alla ljus man kan hitta. Det är lite kvalitet mitt i det ruskiga och otäcka som bara är någon meter ifrån mig, men avskärmas från betongväggens gråa fasad. Mmm, det är en riktig hatkärlek när hösten plötsligt knackar på dörren. Men man får försöka se ljuset i tunneln helt enkelt, eller blunda tillräckligt länge för att hinna igenom den.

"No man is an island"

Det är höstMy ego can sense it

One of those days...

I'm just one of those people you see strolling down the street from your seat on the bus to your future destiny."Rationality is what a lamppost is to the drunk- more support than illumination"


"Jag är en nolla och du min idol..."

..eller hur var det nu? Näe så skulle det ju inte vara! "DU är en nolla och JAG din idol!" That's more like it! Service Managements nollning har dragit igång med dunder och brak och jag tror helt ärligt att vi har fått de bästa nollorna i vår grupp, de är helt underbara! Första dagen kommer allt utklädda upp till tänderna-fantastiskt! Igår tog vi med våra kära nollor över sundet några gånger för att senare hamna på The Tivoli. Vilket gäng alltså, de dansar på alla bardiskar de kommer åt, bjuder i baren, bjuder på sig själva, vinner danstävlingar åt gruppen, fixar idolkort från Novischeriet och badar i alla fontäner längs vägen hem... Jag vet inte vad mer jag kan säga än att de är helt otroliga! De gör verkligen allt för att alla ska ha så kul som möjligt, och vi faddrar har MINST lika kul som de, om inte ännu kuligare!

Ikväll är det Avstamp i sann Woodstockanda, det kan inte bli annant än bra!

"Vet ni vad det bästa e´? 14 A och 14 B!"

RSS 2.0